Scroll Top

Objava sklepa Senata VŠHT Bled

Senat je na svoji 9. dopisni seji dne 24.5.2013 sprejel sklep:

»V skladu z določili 9. alineje prvega odstavka 24. člena Statuta VŠHT Bled pričenja Senat VŠHT Bled postopek za imenovanje novega  vršilca/vršilke dolžnosti dekana/dekanje VŠHT Bled.

 

Po določilih 42. člena Statuta VŠHT Bled je za vršilca dolžnosti lahko imenovan visokošolski učitelj, ki je habilitiran za enega izmed predmetov študijskega programa Visoke šole za hotelirstvo in turizem Bled in je v celoti ali delno zaposlen na tej visoki šoli. Kandidat za dekana mora imeti organizacijske in vodstvene sposobnosti in deset let izkušenj na področju izobraževanja, od tega vsaj tri leta v terciarnem izobraževanju na področju turizma in gostinstva.

 

Kandidate oziroma kandidatke za vršilca/vršilko dolžnosti dekana/dekanje VŠHT Bled vabimo, da oddajo (na naslov VŠHT Bled) svoje prijave čim prej, najkasneje pa v 7. (sedmih) dneh od dneva objave sklepa«.

Podobne objave

Vabilo na konferenco Game Changer

Ne prezrite tehnološke senzacije leta! BREZPLAČNE VSTOPNICE Ljubljanska Cukrarna bo 4. decembra 2023 prizorišče prve slovenske konference, ki bo osvetlila najnovejše trende…

Dnevi COBISS

Vabimo vas, da se nam 28. novembra 2023 pridružite v Mariboru ali prek spleta na prvih Dnevih COBISS v Sloveniji. Skupnost uporabnikov sistema…

Skip to content