IZPITNI ROKI
IZPITNI ROKI
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2022/2023 13.02.2023 do 06.03.2023
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2022/2023 13.02.2023 do 06.03.2023 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 13.02.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 13.02.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 13.02.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 13.02.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 13.02.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 14.02.2023 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 14.02.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 14.02.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 15.02.2023 | 15.00 | 20.02.2023 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 15.02.2023 | 15.00 | 20.02.2023 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 15.02.2023 | 15.00 | 20.02.2023 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 15.02.2023 | 15.00 | 21.02.2023 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 15.02.2023 | 15.00 | 21.02.2023 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 15.02.2023 | 15.00 | 21.02.2023 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 16.02.2023 | 15.00 | 22.02.2023 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 16.02.2023 | 15.00 | 22.02.2023 |
3. | ZT | Preventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu | 16.02.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 17.02.2023 | 15.00 | 23.02.2023 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 17.02.2023 | 15.00 | 23.02.2023 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 17.02.2023 | 15.00 | 23.02.2023 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 17.02.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 20.02.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 20.02.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 20.02.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 20.02.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti v turizmu | 21.02.2023 | 15.00 | / |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 21.02.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Veda o boleznih | 21.02.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 21.02.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 21.02.2023 | 15.00 | 28.02.2023 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 22.02.2023 | 15.00 | / |
3. | HT | Poslovni turizem | 22.02.2023 | 15.00 | / |
1. | HT | Gastrokultura | 22.02.2023 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 22.02.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 23.02.2023 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 23.02.2023 | 15.00 | / |
3. | HT | Osebni management | 24.02.2023 | 15.00 | 01.03.2023 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 24.02.2023 | 15.00 | 01.03.2023 |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 24.02.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 27.02.2023 | 15.00 | / |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 27.02.2023 | 15.00 | |
3. | HT in ZT | Trajnostni turizem | 27.02.2023 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 28.02.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 28.02.2023 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 10.03.2023 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 01.03.2023 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 02.03.2023 | 15.00 | / |
1. | HT in ZT | Statistika | 02.03.2023 | 15.00 |
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2022/2023 12.06.2023 do 03.07.2023
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2022/2023 12.06.2023 do 03.07.2023 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 12.06.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 12.06.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 12.06.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 12.06.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 12.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Statistika | 12.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 13.06.2023 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 13.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 13.06.2023 | 15.00 | 19.06.2023 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 13.06.2023 | 15.00 | 19.06.2023 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 13.06.2023 | 15.00 | 19.06.2023 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 13.06.2023 | 15.00 | 19.06.2023 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 13.06.2023 | 15.00 | 19.06.2023 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 13.06.2023 | 15.00 | 19.06.2023 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 14.06.2023 | 15.00 | 20.06.2023 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 14.06.2023 | 15.00 | 20.06.2023 |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 15.06.2023 | 15.00 | 21.06.2023 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 15.06.2023 | 15.00 | 21.06.2023 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 15.06.2023 | 15.00 | 21.06.2023 |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 16.06.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 16.06.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 16.06.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti in odličnosti v hotelirstvu in turizmu | 19.06.2023 | 15.00 | / |
2. | ZT | Veda o boleznih | 19.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 19.06.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 20.06.2023 | 15.00 | 26.06.2023 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja | 20.06.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Poslovni turizem | 20.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Gastrokultura | 20.06.2023 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 20.06.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 21.06.2023 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 21.06.2023 | 15.00 | / |
3. | HT | Osebni management | 22.06.2023 | 15.00 | 26.06.2023 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 22.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 22.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 22.06.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 22.06.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Trajnostni turizem | 22.06.2023 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 23.06.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 23.06.2023 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 26.06.2023 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 26.06.2023 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 26.06.2023 | 15.00 | / |
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2022/2023 28.08.2023 do 11.09.2023
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2022/2023 28.08.2023 do 11.09.2023 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 28.08.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 28.08.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 28.08.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 28.08.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 28.08.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 29.08.2023 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 29.08.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 29.08.2023 | ||
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 30.08.2023 | 15.00 | 04.09.2023 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 30.08.2023 | 15.00 | 04.09.2023 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 30.08.2023 | 15.00 | 04.09.2023 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 30.08.2023 | 15.00 | 04.09.2023 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 30.08.2023 | 15.00 | 04.09.2023 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 30.08.2023 | 15.00 | 04.09.2023 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 31.08.2023 | 15.00 | 05.09.2023 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 31.08.2023 | 15.00 | 05.09.2023 |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 01.09.2023 | 15.00 | 06.09.2023 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 01.09.2023 | 15.00 | 06.09.2023 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 01.09.2023 | 15.00 | 06.09.2023 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 01.09.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 04.09.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 04.09.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 04.09.2023 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 04.09.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti in odličnosti v hotelirstvu in turizmu | 05.09.2023 | 15.00 | / |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 05.09.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Veda o boleznih | 05.09.2023 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 05.09.2023 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 06.09.2023 | 15.00 | 08.09.2023 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 06.09.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Poslovni turizem | 06.09.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Gastrokultura | 06.09.2023 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 06.09.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 07.09.2023 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 07.09.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Osebni management | 08.09.2023 | 15.00 | 12.09.2023 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 08.09.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 08.09.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 08.09.2023 | 15.00 | |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 08.09.2023 | 15.00 | |
3. | HT | Trajnostni turizem | 08.09.2023 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 11.09.2023 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 11.09.2023 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 12.09.2023 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 12.09.2023 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 13.09.2023 | 15.00 | / |
1. | HT in ZT | Statistika | 13.09.2023 | 15.00 |