Scroll Top

IZPITNI ROKI

IZPITNI ROKI

REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2023/2024 29.01.2024 do 17.02.2024
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2023/2024   29.01.2024 do 17.02.2024
LETNIKŠTUDIJSKI PROGRAMPREDMETPISNI IZPITURAUSTNI IZPIT
2.HTKakovost hrane in pijač29.01.202415.00
2.MŽPVeda o živilih29.01.202415.00
2.ZTZdraviliški turizem29.01.202415.00
2.ZTWellness turizem29.01.202415.00
3.ZTManagement zdravilišč in rehabilitacijskih centrov29.01.202415.00
3.ZTManagement wellness centrov29.01.202415.00
1.HTEkonomika turističnih podjetij30.01.202415.00
1.ZTEkonomika in podjetništvo30.01.202415.00
2.MŽPFiziologija prehrane30.01.202415.00
3.ZTUstvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu30.01.202415.00
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ31.01.202415.0005.02.2024
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ31.01.202415.0005.02.2024
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ31.01.202415.0005.02.2024
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ31.01.202415.0006.02.2024
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ31.01.202415.0006.02.2024
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ31.01.202415.0006.02.2024
2.MŽPNemški jezik31.01.202415.0006.02.2024
2.HT in ZTRavnanje z ljudmi pri delu01.02.202415.0007.02.2024
1.HT in ZTPoslovno komuniciranje01.02.202415.0007.02.2024
3.ZTPreventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu01.02.202415.00
1.HT in ZT1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ02.02.202415.0007.02.2024
2.HT in ZT1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ02.02.202415.0007.02.2024
3.HT1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ02.02.202415.0007.02.2024
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu02.02.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave žit02.02.202415.00
2.HTPoslovanje v hotelirstvu05.02.202415.00
2.HTTematski turizem05.02.202415.00
2.ZTDejavniki vpliva na zdravje05.02.202415.00
2.MŽPPridelava in prireja hrane05.02.202415.00
3.ZTMedkulturna komunikacija05.02.202415.00
3.HTManagement kakovosti v turizmu06.02.202415.00
3.ZTZdravstveni sistemi06.02.202415.00
2.ZTVeda o boleznih06.02.202415.00
1.HT in ZTEkonomika turizma06.02.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave mleka06.02.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave mesa06.02.202415.00
2.HTStrategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu07.02.202415.0012.02.2024
3.HTKultura bivalnega okolja v turizmu07.02.202415.00
3.HTPoslovni turizem07.02.202415.00
1.HT + ZTGastrokultura07.02.202415.00
2.MŽPHigienski management07.02.202415.00
1.ZTUvod v zdravstveni turizem07.02.202415.00
3.HTManagement v hotelirstvu12.02.202415.00
1.+2.HT in ZTTrženje storitev12.02.202415.00
2.MŽPTrženje12.02.202415.00
3.HTOsebni management13.02.202415.0016.02.2024
3.ZTOsebni management in razvoj vodstvenih veščin13.02.202415.0016.02.2024
1.HTDediščina in avtentičnost13.02.202415.00
1.HTInovativnost in podjetnost v turizmu14.02.202415.00
3.HTPodjetništvo14.02.202415.00
1.HTProcesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane14.02.202415.00
3.HT in ZTTrajnostni turizem14.02.202415.00
2.MŽPDigitalno poslovanje14.02.202415.00
1.+2.HT in ZTPravni predpisi15.02.202415.00
2.ZTOsnove anatomije in fiziologije človeka15.02.202415.00
1.+3.HT in ZTDestinacijski management15.02.202415.00
2.HT in ZTE-trženje16.02.202415.00
2.MŽPDigitalno trženje16.02.202415.00
2.+ 3.HT in ZTPoslovne finance in računovodstvo16.02.202415.00
1.HT in ZTStatistika16.02.202415.00
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2023/2024 14.06.2024 do 29.06.2024
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2023/2024 14.06.2024 do 29.06.2024
LETNIKŠTUDIJSKI PROGRAMPREDMETPISNI IZPITURAUSTNI IZPIT
2.HTKakovost hrane in pijač14.06.202415.00
2.ZTZdraviliški turizem14.06.202415.00
2.ZTWellness turizem14.06.202415.00
3.ZTManagement zdravilišč in rehabilitacijskih centrov14.06.202415.00
3.ZTManagement wellness centrov14.06.202415.00
1.HT in ZTStatistika14.06.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave žit14.06.202415.00
1.HTEkonomika turističnih podjetij17.06.202415.00
1.ZTEkonomika in podjetništvo17.06.202415.00
3.ZTUstvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu17.06.202415.00
2.MŽPFiziologija prehrane17.06.202415.00
2.MŽPDigitalno trženje17.06.202415.00
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ17.06.202415.0021.06.2024
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ17.06.202415.0021.06.2024
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ17.06.202415.0021.06.2024
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ17.06.202415.0021.06.2024
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ17.06.202415.0021.06.2024
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ17.06.202415.0021.06.2024
2.MŽPNemški jezik17.06.202415.0021.06.2024
2.HT in ZTRavnanje z ljudmi pri delu18.06.202415.0024.06.2024
1.HT in ZTPoslovno komuniciranje18.06.202415.0024.06.2024
3.ZTPreventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem tur.18.06.202415.00
1.HT in ZT1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ19.06.202415.0026.06.2024
2.HT in ZT1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ19.06.202415.0026.06.2024
3.HT1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ19.06.202415.0026.06.2024
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu19.06.202415.00
2.HTPoslovanje v hotelirstvu20.06.202415.00
2.MŽPDigitalno poslovanje20.06.202415.00
2.HTTematski turizem20.06.202415.00
2.ZTDejavniki vpliva na zdravje20.06.202415.00
3.HTManagement kakovosti v turizmu21.06.202415.00
2.ZTVeda o boleznih21.06.202415.00
1.HT in ZTEkonomika turizma21.06.202415.00
2.MŽPPridelava in prireja hrane21.06.202415.00
2.HTStrategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu24.06.202415.0028.06.2024
3.HTKultura bivalnega okolja24.06.202415.00
3.HTPoslovni turizem24.06.202415.00
1.HT + ZTGastrokultura24.06.202415.00
2.MŽPVeda o živilih24.06.202415.00
1.ZTUvod v zdravstveni turizem24.06.202415.00
3.ZTZdravstveni sistemi24.06.202415.00
3.HTManagement v hotelirstvu26.06.202415.00
1.+2.HT in ZTTrženje storitev26.06.202415.00
2.MŽPTrženje26.06.202415.00
3.HTOsebni management27.06.202415.0028.06.2024
3.ZTOsebni management in razvoj vodstvenih veščin27.06.202415.00
1.HTDediščina in avtentičnost27.06.202415.00
1.HTInovativnost in podjetnost v turizmu27.06.202415.00
3.HTPodjetništvo27.06.202415.00
1.HTProcesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane27.06.202415.00
2.MŽPHigienski management27.06.202415.00
3.HTTrajnostni turizem27.06.202415.00
1.+2.HT in ZTPravni predpisi28.06.202415.00
2.ZTOsnove anatomije in fiziologije človeka28.06.202415.00
1.+3.HT in ZTDestinacijski management29.06.202415.00
2.HT in ZTE-trženje29.06.202415.00
2.+ 3.HT in ZTPoslovne finance in računovodstvo29.06.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave mleka29.06.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave mesa29.06.202415.00
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2023/2024 02.09.2024 do 16.09.2024
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2023/2024  02.09.2024 do 16.09.2024
LETNIKŠTUDIJSKI PROGRAMPREDMETPISNI IZPITURAUSTNI IZPIT
2.HTKakovost hrane in pijač02.09.202415.00
2.ZTZdraviliški turizem02.09.202415.00
2.ZTWellness turizem02.09.202415.00
3.ZTManagement zdravilišč in rehabilitacijskih centrov02.09.202415.00
3.ZTManagement wellness centrov02.09.202415.00
1.HT in ZTStatistika02.09.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave žit02.09.202415.00
1.HTEkonomika turističnih podjetij03.09.202415.00
1.ZTEkonomika in podjetništvo03.09.202415.00
2.MŽPFiziologija prehrane03.09.202415.00
2.MŽPDigitalno trženje03.09.202415.00
3.ZTUstvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu03.09.202415.00
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ03.09.202415.0006.09.2024
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ03.09.202415.0006.09.2024
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ03.09.202415.0006.09.2024
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ03.09.202415.0006.09.2024
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ03.09.202415.0006.09.2024
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ03.09.202415.0006.09.2024
2.MŽPNemški jezik03.09.202415.00
2.HT in ZTRavnanje z ljudmi pri delu04.09.202415.0009.09.2024
1.HT in ZTPoslovno komuniciranje04.09.202415.0009.09.2024
3.ZTPreventiva zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem tur.04.09.202415.00
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu05.09.202415.005
1.HT in ZT1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ05.09.202415.0010.09.2024
2.HT in ZT1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ05.09.202415.0010.09.2024
3.HT1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ05.09.202415.0010.09.2024
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu05.09.202415.00
2.HTPoslovanje v hotelirstvu06.09.202415.00
2.MŽPDigitalno poslovanje06.09.202415.00
2.HTTematski turizem06.09.202415.00
2.ZTDejavniki vpliva na zdravje06.09.202415.00
3.ZTMedkulturna komunikacija06.09.202415.00
3.HTManagement kakovosti v turizmu09.09.202415.00
3.ZTZdravstveni sistemi09.09.202415.00
2.ZTVeda o boleznih09.09.202415.00
1.HT in ZTEkonomika turizma09.09.202415.00
2.MŽPPridelava in prireja hrane09.09.202415.00
2.HTStrategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu10.09.202415.0013.09.2024
3.HTKultura bivalnega okolja v turizmu10.09.202415.00
3.HTPoslovni turizem10.09.202415.00
1.HT + ZTGastrokultura10.09.202415.00
2.MŽPVeda o živilih10.09.202415.00
1.ZTUvod v zdravstveni turizem10.09.202415.00
3.HTManagement v hotelirstvu11.09.202415.00
1.+2.HT in ZTTrženje storitev11.09.202415.00
2.MŽPTrženje11.09.2024
3.HTOsebni management12.09.202415.0016.09.2024
3.ZTOsebni management in razvoj vodstvenih veščin12.09.202415.00
1.HTDediščina in avtentičnost12.09.202415.00
1.HTInovativnost in podjetnost v turizmu12.09.202415.00
3.HTPodjetništvo12.09.202415.00
1.HTProcesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane12.09.202415.00
2.MŽPHigienski management12.09.202415.00
3.HTTrajnostni turizem12.09.202415.00
1.+2.HT in ZTPravni predpisi13.09.202415.00
2.ZTOsnove anatomije in fiziologije človeka13.09.202415.00
1.+3.HT in ZTDestinacijski management13.09.202415.00
2.HT in ZTE-trženje13.09.202415.00
1.HT in ZTStatistika13.09.202415.00
2.+ 3.HT in ZTPoslovne finance in računovodstvo13.09.2024
2.MŽPTehnologija predelave mleka13.09.202415.00
2.MŽPTehnologija predelave mesa13.09.202415.00
Skip to content