Scroll Top

Vabilo na brezplačni webinar na temo “Kako makro ekonomija oblikuje naše življenje”

Z velikim veseljem vas vabimo, da se pridružite našemu brezplačnemu webinarju na temo “Kako makro ekonomija oblikuje naše življenje”, ki bo potekal v četrtek, 12. oktobra 2023 ob 10:00 uri preko spletne aplikacije Microsoft Teams.

Oktober je mesec varčevanja, zato bi si to krasno novico želeli razširiti med čim več ljudi.

Brezplačni webinar bo organiziran s strani Združenja družb za upravljanje investicijskih skladov, kot predavatelj pa se nam bo pridružil priznani strokovnjak Bojan Ivanc, glavni ekonomist GZS in član več uglednih organizacij in svetov. Moderator pogovora bo Andrej Petek, CFA, član uprave Triglav Skladi, družba za upravljanje, d. o. o. Ljubljana.

Webinar bo nudil dragocene vpoglede v makroekonomijo in kapitalske trge, s posebnim poudarkom na:

Razumevanju ključnih konceptov makroekonomije in njihovem vplivu na finančne trge.
Analizi in uporabi makroekonomskih kazalnikov.
Aktivnem in pasivnem upravljanju premoženja.

Toplo vabimo vse študente, ki si želijo povečati svojo finančno pismenost in se poglobiti v svet financ in makroekonomije, da se nam pridružijo in izkoristijo priložnost za pridobivanje dragocenega znanja.

Prijave so možne na naslednji povezavi: https://zdu-giz.si/novice/brezplacni-webinar-kako-makro-ekonomija-oblikuje-nase-zivljenje/.

Podobne objave

Obvestili

Obveščamo vas, da bo šola od 15. 07. 2024 do 18. 08. 2024 zaprta. Želimo vam prijetne počitnice. Tretji prijavni…

Vabilo na EBSCO spletni seminar

Vabimo vas na brezplačen spletni seminar A Premium Tool for an Advanced Academic Research – EBSCO Discovery Service (EDS). Namenjen je raziskovalcem, študentom in  zaposlenim v…

Skip to content