Scroll Top

Zaposlitev v podjetju Happy Tours

Podjetje Happy Tours Išče:

  • Enega sodelavca v za Centralno in Vzhodno Evropo (to pomeni od Poljske do Albanije, vključno z Avstrijo in seveda Slovenijo) za vzhodne (azijske trge) (ločeno imamo še en oddelek za destinacijsko enako področje, ampak usmerjen na zahodne trge (Severno Ameriko, VB, Avstralijo, ipd)
  • Enega sodelavca za Nordijski oddelek (Skandinavija in Baltik torej, tudi Islandija, Grenlandija ipd.)
  • Enega sodelavca za logistiko (to pomeni koordinacijo avtobusnih prevozov)
  • Enega sodelavca za prodajo naših IT rešitev (torej tudi rezervacijskega sistema, ki ga poznate, pa tudi našega TOPa (Tour Operators’ Program), specifičnega orodja, ki smo ga razvili prav za nas (in ga sedaj pripravljamo za licenčno prodajo tudi vsem drugim DMCjem po svetu)

Delo je v Domžalah, v mladem, ambicioznem in mednarodnem kolektivu (trenutno nas je v Domžalah že spet skoraj 30 in vmes imamo tudi sodelavce iz Koreje, Rusije, Hrvaške, Kitajske in Indije).

Podobne objave

Vabilo na konferenco Game Changer

Ne prezrite tehnološke senzacije leta! BREZPLAČNE VSTOPNICE Ljubljanska Cukrarna bo 4. decembra 2023 prizorišče prve slovenske konference, ki bo osvetlila najnovejše trende…

Dnevi COBISS

Vabimo vas, da se nam 28. novembra 2023 pridružite v Mariboru ali prek spleta na prvih Dnevih COBISS v Sloveniji. Skupnost uporabnikov sistema…

Skip to content