Vabilo na delavnico pisanja eseja ter možnost prijave na razpis za študijske obiske

Vabljeni na delavnico pisanja eseja za prijavo na ameriške univerze

Razmišljate o izobraževanju v ZDA? Lepo vabljeni na delavnico pisanja eseja za prijavo na ameriške univerze.

Delavnico bo izvedla Zita Kassai iz univerze NYU Abu Dhabi, na njej pa boste izvedeli, kako se lotiti pisanja eseja, da si izboljšate možnosti za sprejem na želene univerze.

V četrtek, 20. 4. 2023, ob 17. uri na Dunajski 20 v Ljubljani.
VEČ INFORMACIJ O RAZPISU

 

Na voljo so še sredstva za štipendije za študijske obiske dijakov in študentov v tujini

Štipendije lahko pridobijo dijaki ali študentje, ki odhajajo na študijski obisk v tujino in katerim matična izobraževalna ustanova to mobilnost vrednoti kot del izobraževalnega programa v Sloveniji.

Sredstva so namenjena štipendiranju študijskih obiskov dijakov od 1. 9. 2022 dalje in študijskih obiskov študentov od 1. 10. 2022 dalje, pri čemer se mora študijski obisk dijaka pričeti najkasneje do vključno 31. 8. 2023, študijski obisk študenta pa najkasneje do vključno 30. 9. 2023.

Sredstva so namenjena štipendiranju vsaj 3-tedenskih študijskih obiskov študentov ter vsaj 2-tedenskih študijskih obiskov dijakov. Štipendija je sestavljena iz osnovne štipendije in štipendije za potne stroške.

VEČ INFORMACIJ O RAZPISU

Podobne objave

Štipendije Ad futura za študij v tujini

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije objavlja javni razpis štipendij za študij v tujini za leto 2023….

Zaposlitev v podjetju Happy Tours

Podjetje Happy Tours Išče: Enega sodelavca v za Centralno in Vzhodno Evropo (to pomeni od Poljske do Albanije, vključno z…

Skip to content