IZPITNI ROKI
IZPITNI ROKI
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2024/2025 03.02.2025 do 20.02.2025
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2024/2025 03.02.2025 do 20.02.2025 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 03.02.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Senzorična analiza | 03.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Veda o živilih | 03.02.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 03.02.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 03.02.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 03.02.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 03.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 04.02.2025 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 04.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Fiziologija prehrane | 04.02.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 04.02.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Management kakovosti v živilstvu in prehrani | 04.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 05.02.2025 | 15.00 | 10.02.2025 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 05.02.2025 | 15.00 | 10.02.2025 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 05.02.2025 | 15.00 | 10.02.2025 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 05.02.2025 | 15.00 | 11.02.2025 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 05.02.2025 | 15.00 | 11.02.2025 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 05.02.2025 | 15.00 | 11.02.2025 |
2. | MŽP | Nemški jezik | 05.02.2025 | 15.00 | 11.02.2025 |
2. | HT, ZT in MŽP | Ravnanje z ljudmi pri delu | 06.02.2025 | 15.00 | 12.02.2025 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 06.02.2025 | 15.00 | 12.02.2025 |
3. | ZT | Preventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu | 06.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 07.02.2025 | 15.00 | 14.02.2025 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 07.02.2025 | 15.00 | 14.02.2025 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 07.02.2025 | 15.00 | 14.02.2025 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 07.02.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Krizni management v živilstvu in prehrani | 07.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave žit | 07.02.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 10.02.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 10.02.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 10.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Pridelava in prireja hrane | 10.02.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 10.02.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti v turizmu | 11.02.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 11.02.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Veda o boleznih | 11.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 11.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave mleka | 11.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave mesa | 11.02.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 12.02.2025 | 15.00 | 19.02.2025 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 12.02.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Poslovni turizem | 12.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT + ZT | Gastrokultura | 12.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Higienski management | 12.02.2025 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 12.02.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 12.02.2025 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 12.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Trženje | 12.02.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Osebni management | 13.02.2025 | 15.00 | 20.02.2025 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 13.02.2025 | 15.00 | 20.02.2025 |
3. | MŽP | Management prodaje | 13.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 13.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 14.02.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Podjetništvo | 14.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 14.02.2025 | 15.00 | |
3. | HT in ZT | Trajnostni turizem | 14.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Digitalno poslovanje | 14.02.2025 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 17.02.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 17.02.2025 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 17.02.2025 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 18.02.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Digitalno trženje | 18.02.2025 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT, ZT in MŽP | Poslovne finance in računovodstvo | 18.02.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Statistika | 18.02.2025 | 15.00 | |
Praktično usposabljanje | 18.02.2025 | 15.00 |
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2024/2025 16.06.2025 do 30.06.2025
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2024/2025 16.06.2025 do 30.06.2025 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 16.06.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Senzorična analiza | 16.06.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 16.06.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 16.06.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 16.06.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 16.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave žit | 16.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 16.06.2025 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 17.06.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 17.06.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Management kakovosti v živilstvu in prehrani | 17.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Fiziologija prehrane | 17.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Digitalno trženje | 17.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
2. | MŽP | Nemški jezik | 17.06.2025 | 15.00 | 20.06.2025 |
2. | HT, ZT in MŽP | Ravnanje z ljudmi pri delu | 18.06.2025 | 15.00 | 24.06.2025 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 18.06.2025 | 15.00 | 24.06.2025 |
3. | ZT | Preventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu | 18.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 19.06.2025 | 15.00 | 26.06.2025 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 19.06.2025 | 15.00 | 26.06.2025 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 19.06.2025 | 15.00 | 26.06.2025 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 19.06.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Krizni management v živilstvu in prehrani | 19.06.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 20.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Digitalno poslovanje | 20.06.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 20.06.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 20.06.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti v turizmu | 23.06.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Veda o boleznih | 23.06.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 23.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 23.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Pridelava in prireja hrane | 23.06.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 24.06.2025 | 15.00 | 27.06.2025 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 24.06.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Poslovni turizem | 24.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT + ZT | Gastrokultura | 24.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Veda o živilih | 24.06.2025 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 24.06.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 24.06.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 26.06.2025 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 26.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Trženje | 26.06.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Osnove managementa | 26.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 26.06.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Osebni management | 27.06.2025 | 15.00 | 30.06.2025 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 27.06.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Management prodaje | 27.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 27.06.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Podjetništvo | 27.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 27.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Higienski management | 27.06.2025 | 15.00 | |
3. | HT in ZT | Trajnostni turizem | 27.06.2025 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 28.06.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 28.06.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Statistika | 28.06.2025 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 30.06.2025 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 30.06.2025 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT, ZT in MŽP | Poslovne finance in računovodstvo | 30.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave mleka | 30.06.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave mesa | 30.06.2025 | 15.00 | |
Praktično usposabljanje | 30.06.2025 | 15.00 |
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2024/2025 01.09.2025 do 15.09.2025
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2024/2025 01.09.2025 do 15.09.2025 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 01.09.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Senzorična analiza | 01.09.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 01.09.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 01.09.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 01.09.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 01.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Statistika | 01.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave žit | 01.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 02.09.2025 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 02.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Fiziologija prehrane | 02.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Digitalno trženje | 02.09.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 02.09.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Management kakovosti v živilstvu in prehrani | 02.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 02.09.2025 | 15.00 | 05.09.2025 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 02.09.2025 | 15.00 | 05.09.2025 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 02.09.2025 | 15.00 | 05.09.2025 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 02.09.2025 | 15.00 | 06.09.2025 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 02.09.2025 | 15.00 | 06.09.2025 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 02.09.2025 | 15.00 | 06.09.2025 |
2. | MŽP | Nemški jezik | 02.09.2025 | 15.00 | 05.09.2025 |
2. | HT, ZT in MŽP | Ravnanje z ljudmi pri delu | 03.09.2025 | 15.00 | 09.09.2025 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 03.09.2025 | 15.00 | 09.09.2025 |
3. | ZT | Preventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu | 03.09.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 04.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 04.09.2025 | 15.00 | 10.09.2025 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 04.09.2025 | 15.00 | 10.09.2025 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 04.09.2025 | 15.00 | 10.09.2025 |
3. | MŽP | Krizni management v živilstvu in prehrani | 04.09.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 05.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Digitalno poslovanje | 05.09.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 05.09.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 05.09.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti v turizmu | 08.09.2025 | 15.00 | |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 08.09.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Veda o boleznih | 08.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 08.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Pridelava in prireja hrane | 08.09.2025 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 09.09.2025 | 15.00 | 12.09.2025 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 09.09.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Poslovni turizem | 09.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT + ZT | Gastrokultura | 09.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Veda o živilih | 09.09.2025 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 09.09.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 10.09.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Osnove managementa | 10.09.2025 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 10.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Trženje | 10.09.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Osebni management | 11.09.2025 | 15.00 | 14.09.2025 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 11.09.2025 | 15.00 | |
3. | MŽP | Management prodaje | 11.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 11.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 11.09.2025 | 15.00 | |
3. | HT | Podjetništvo | 11.09.2025 | 15.00 | |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 11.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Higienski management | 11.09.2025 | 15.00 | |
3. | HT in ZT | Trajnostni turizem | 11.09.2025 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 12.09.2025 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 12.09.2025 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 12.09.2025 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 12.09.2025 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT, ZT in MŽP | Poslovne finance in računovodstvo | 12.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave mleka | 12.09.2025 | 15.00 | |
2. | MŽP | Tehnologija predelave mesa | 12.09.2025 | 15.00 | |
Praktično usposabljanje | 12.09.2025 | 15.00 |