Scroll Top

IZPITNI ROKI

IZPITNI ROKI

REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2024/2025   03.02.2025 do 20.02.2025
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2024/2025   03.02.2025 do 20.02.2025
LETNIKŠTUDIJSKI PROGRAMPREDMETPISNI IZPITURAUSTNI IZPIT
2.HTKakovost hrane in pijač03.02.202515.00
3.MŽPSenzorična analiza03.02.202515.00
2.MŽPVeda o živilih03.02.202515.00
2.ZTZdraviliški turizem03.02.202515.00
2.ZTWellness turizem03.02.202515.00
3.ZTManagement zdravilišč in rehabilitacijskih centrov03.02.202515.00
3.ZTManagement wellness centrov03.02.202515.00
1.HTEkonomika turističnih podjetij04.02.202515.00
1.ZTEkonomika in podjetništvo04.02.202515.00
2.MŽPFiziologija prehrane04.02.202515.00
3.ZTUstvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu04.02.202515.00
3.MŽPManagement kakovosti v živilstvu in prehrani04.02.202515.00
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ05.02.202515.0010.02.2025
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ05.02.202515.0010.02.2025
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ05.02.202515.0010.02.2025
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ05.02.202515.0011.02.2025
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ05.02.202515.0011.02.2025
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ05.02.202515.0011.02.2025
2.MŽPNemški jezik05.02.202515.0011.02.2025
2.HT, ZT in MŽPRavnanje z ljudmi pri delu06.02.202515.0012.02.2025
1.HT in ZTPoslovno komuniciranje06.02.202515.0012.02.2025
3.ZTPreventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu06.02.202515.00
1.HT in ZT1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ07.02.202515.0014.02.2025
2.HT in ZT1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ07.02.202515.0014.02.2025
3.HT1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ07.02.202515.0014.02.2025
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu07.02.202515.00
3.MŽPKrizni management v živilstvu in prehrani07.02.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave žit07.02.202515.00
2.HTPoslovanje v hotelirstvu10.02.202515.00
2.HTTematski turizem10.02.202515.00
2.ZTDejavniki vpliva na zdravje10.02.202515.00
2.MŽPPridelava in prireja hrane10.02.202515.00
3.ZTMedkulturna komunikacija10.02.202515.00
3.HTManagement kakovosti v turizmu11.02.202515.00
3.ZTZdravstveni sistemi11.02.202515.00
2.ZTVeda o boleznih11.02.202515.00
1.HT in ZTEkonomika turizma11.02.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave mleka11.02.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave mesa11.02.202515.00
2.HTStrategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu12.02.202515.0019.02.2025
3.HTKultura bivalnega okolja v turizmu12.02.202515.00
3.HTPoslovni turizem12.02.202515.00
1.HT + ZTGastrokultura12.02.202515.00
2.MŽPHigienski management12.02.202515.00
1.ZTUvod v zdravstveni turizem12.02.202515.00
3.HTManagement v hotelirstvu12.02.202515.00
1.+2.HT in ZTTrženje storitev12.02.202515.00
2.MŽPTrženje12.02.202515.00
3.HTOsebni management13.02.202515.0020.02.2025
3.ZTOsebni management in razvoj vodstvenih veščin13.02.202515.0020.02.2025
3.MŽPManagement prodaje13.02.202515.00
1.HTDediščina in avtentičnost13.02.202515.00
1.HTInovativnost in podjetnost v turizmu14.02.202515.00
3.HTPodjetništvo14.02.202515.00
1.HTProcesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane14.02.202515.00
3.HT in ZTTrajnostni turizem14.02.202515.00
2.MŽPDigitalno poslovanje14.02.202515.00
1.+2.HT in ZTPravni predpisi17.02.202515.00
2.ZTOsnove anatomije in fiziologije človeka17.02.202515.00
1.+3.HT in ZTDestinacijski management17.02.202515.00
2.HT in ZTE-trženje18.02.202515.00
2.MŽPDigitalno trženje18.02.202515.00
2.+ 3.HT, ZT in MŽPPoslovne finance in računovodstvo18.02.202515.00
1.HT in ZTStatistika18.02.202515.00
Praktično usposabljanje18.02.202515.00
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2024/2025   16.06.2025 do 30.06.2025
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2024/2025   16.06.2025 do 30.06.2025
LETNIKŠTUDIJSKI PROGRAMPREDMETPISNI IZPITURAUSTNI IZPIT
2.HTKakovost hrane in pijač16.06.202515.00
3.MŽPSenzorična analiza16.06.202515.00
2.ZTZdraviliški turizem16.06.202515.00
2.ZTWellness turizem16.06.202515.00
3.ZTManagement zdravilišč in rehabilitacijskih centrov16.06.202515.00
3.ZTManagement wellness centrov16.06.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave žit16.06.202515.00
1.HTEkonomika turističnih podjetij16.06.202515.00
1.ZTEkonomika in podjetništvo17.06.202515.00
3.ZTUstvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu17.06.202515.00
3.MŽPManagement kakovosti v živilstvu in prehrani17.06.202515.00
2.MŽPFiziologija prehrane17.06.202515.00
2.MŽPDigitalno trženje17.06.202515.00
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ17.06.202515.0020.06.2025
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ17.06.202515.0020.06.2025
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ17.06.202515.0020.06.2025
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ17.06.202515.0020.06.2025
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ17.06.202515.0020.06.2025
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ17.06.202515.0020.06.2025
2.MŽPNemški jezik17.06.202515.0020.06.2025
2.HT, ZT in MŽPRavnanje z ljudmi pri delu18.06.202515.0024.06.2025
1.HT in ZTPoslovno komuniciranje18.06.202515.0024.06.2025
3.ZTPreventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu18.06.202515.00
1.HT in ZT1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ19.06.202515.0026.06.2025
2.HT in ZT1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ19.06.202515.0026.06.2025
3.HT1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ19.06.202515.0026.06.2025
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu19.06.202515.00
3.MŽPKrizni management v živilstvu in prehrani19.06.202515.00
2.HTPoslovanje v hotelirstvu20.06.202515.00
2.MŽPDigitalno poslovanje20.06.202515.00
2.HTTematski turizem20.06.202515.00
2.ZTDejavniki vpliva na zdravje20.06.202515.00
3.HTManagement kakovosti v turizmu23.06.202515.00
2.ZTVeda o boleznih23.06.202515.00
3.ZTMedkulturna komunikacija23.06.202515.00
1.HT in ZTEkonomika turizma23.06.202515.00
2.MŽPPridelava in prireja hrane23.06.202515.00
2.HTStrategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu24.06.202515.0027.06.2025
3.HTKultura bivalnega okolja v turizmu24.06.202515.00
3.HTPoslovni turizem24.06.202515.00
1.HT + ZTGastrokultura24.06.202515.00
2.MŽPVeda o živilih24.06.202515.00
1.ZTUvod v zdravstveni turizem24.06.202515.00
3.ZTZdravstveni sistemi24.06.202515.00
3.HTManagement v hotelirstvu26.06.202515.00
1.+2.HT in ZTTrženje storitev26.06.202515.00
2.MŽPTrženje26.06.202515.00
3.MŽPOsnove managementa26.06.202515.00
1.HTDediščina in avtentičnost26.06.202515.00
3.HTOsebni management27.06.202515.0030.06.2025
3.ZTOsebni management in razvoj vodstvenih veščin27.06.202515.00
3.MŽPManagement prodaje27.06.202515.00
1.HTInovativnost in podjetnost v turizmu27.06.202515.00
3.HTPodjetništvo27.06.202515.00
1.HTProcesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane27.06.202515.00
2.MŽPHigienski management27.06.202515.00
3.HT in ZTTrajnostni turizem27.06.202515.00
1.+2.HT in ZTPravni predpisi28.06.202515.00
2.ZTOsnove anatomije in fiziologije človeka28.06.202515.00
1.HT in ZTStatistika28.06.202515.00
1.+3.HT in ZTDestinacijski management30.06.202515.00
2.HT in ZTE-trženje30.06.202515.00
2.+ 3.HT, ZT in MŽPPoslovne finance in računovodstvo30.06.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave mleka30.06.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave mesa30.06.202515.00
Praktično usposabljanje30.06.202515.00
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2024/2025   01.09.2025 do 15.09.2025
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2024/2025   01.09.2025 do 15.09.2025
LETNIKŠTUDIJSKI PROGRAMPREDMETPISNI IZPITURAUSTNI IZPIT
2.HTKakovost hrane in pijač01.09.202515.00
3.MŽPSenzorična analiza01.09.202515.00
2.ZTZdraviliški turizem01.09.202515.00
2.ZTWellness turizem01.09.202515.00
3.ZTManagement zdravilišč in rehabilitacijskih centrov01.09.202515.00
3.ZTManagement wellness centrov01.09.202515.00
1.HT in ZTStatistika01.09.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave žit01.09.202515.00
1.HTEkonomika turističnih podjetij02.09.202515.00
1.ZTEkonomika in podjetništvo02.09.202515.00
2.MŽPFiziologija prehrane02.09.202515.00
2.MŽPDigitalno trženje02.09.202515.00
3.ZTUstvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu02.09.202515.00
3.MŽPManagement kakovosti v živilstvu in prehrani02.09.202515.00
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ02.09.202515.0005.09.2025
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ02.09.202515.0005.09.2025
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ02.09.202515.0005.09.2025
1.HT in ZT2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ02.09.202515.0006.09.2025
2.HT in ZT2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ02.09.202515.0006.09.2025
3.HT in ZT2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ02.09.202515.0006.09.2025
2.MŽPNemški jezik02.09.202515.0005.09.2025
2.HT, ZT in MŽPRavnanje z ljudmi pri delu03.09.202515.0009.09.2025
1.HT in ZTPoslovno komuniciranje03.09.202515.0009.09.2025
3.ZTPreventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu03.09.202515.00
3.ZTIntegrativni pristopi v zdravstvenem turizmu04.09.202515.00
1.HT in ZT1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ04.09.202515.0010.09.2025
2.HT in ZT1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ04.09.202515.0010.09.2025
3.HT1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ04.09.202515.0010.09.2025
3.MŽPKrizni management v živilstvu in prehrani04.09.202515.00
2.HTPoslovanje v hotelirstvu05.09.202515.00
2.MŽPDigitalno poslovanje05.09.202515.00
2.HTTematski turizem05.09.202515.00
2.ZTDejavniki vpliva na zdravje05.09.202515.00
3.HTManagement kakovosti v turizmu08.09.202515.00
3.ZTZdravstveni sistemi08.09.202515.00
2.ZTVeda o boleznih08.09.202515.00
1.HT in ZTEkonomika turizma08.09.202515.00
2.MŽPPridelava in prireja hrane08.09.202515.00
2.HTStrategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu09.09.202515.0012.09.2025
3.HTKultura bivalnega okolja v turizmu09.09.202515.00
3.HTPoslovni turizem09.09.202515.00
1.HT + ZTGastrokultura09.09.202515.00
2.MŽPVeda o živilih09.09.202515.00
1.ZTUvod v zdravstveni turizem09.09.202515.00
3.HTManagement v hotelirstvu10.09.202515.00
3.MŽPOsnove managementa10.09.202515.00
1.+2.HT in ZTTrženje storitev10.09.202515.00
2.MŽPTrženje10.09.202515.00
3.HTOsebni management11.09.202515.0014.09.2025
3.ZTOsebni management in razvoj vodstvenih veščin11.09.202515.00
3.MŽPManagement prodaje11.09.202515.00
1.HTDediščina in avtentičnost11.09.202515.00
1.HTInovativnost in podjetnost v turizmu11.09.202515.00
3.HTPodjetništvo11.09.202515.00
1.HTProcesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane11.09.202515.00
2.MŽPHigienski management11.09.202515.00
3.HT in ZTTrajnostni turizem11.09.202515.00
1.+2.HT in ZTPravni predpisi12.09.202515.00
2.ZTOsnove anatomije in fiziologije človeka12.09.202515.00
1.+3.HT in ZTDestinacijski management12.09.202515.00
2.HT in ZTE-trženje12.09.202515.00
2.+ 3.HT, ZT in MŽPPoslovne finance in računovodstvo12.09.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave mleka12.09.202515.00
2.MŽPTehnologija predelave mesa12.09.202515.00
Praktično usposabljanje12.09.202515.00
Skip to content