PREDMETNIK MANAGEMENT V ŽIVILSTVU IN PREHRANI
Ustvarjanje, inovativnost, podjetnost
visokošolski študijski program MANAGEMENT V ŽIVILSTVU IN PREHRANI
1. LETNIK
| KT |
Veda o živilih | 5 |
Trajnostni razvoj v živilstvu | 5 |
Živilska mikrobiologija in biotehnologija | 5 |
Živilska kemija | 6 |
Poslovno komuniciranje | 5 |
Statistika | 4 |
| |
Pridelava in prireja hrane | 6 |
Ekonomika | 6 |
Angleški jezik-nadaljevalna raven | 3 |
Fiziologija prehrane | 3 |
Pravni predpisi | 4 |
Praktično usposabljanje | 8 |
2. LETNIK
| |
Tehnološki procesi in logistika | 6 |
Nemški jezik | 6 |
Študent izbere 3 predmete | |
Tehnologija predelave mesa | 6 |
Tehnologija predelave mleka | 6 |
Tehnologija predelave žit | 6 |
Tehnologija predelave rastlinskih živil | 6 |
| |
Prehrana in zdravje | 5 |
Higienski management | 4 |
Trženje | 5 |
Digitalno trženje | 5 |
Digitalno poslovanje | 5 |
Praktično usposabljanje | 6 |
3. LETNIK
| |
Poslovne finance in računovodstvo | 6 |
Ravnanje z ljudmi pri delu | 6 |
Osnove managementa | 6 |
Senzorična analiza | 6 |
Management kakovosti v živilstvu in prehrani | 6 |
| |
Management prodaje | 5 |
Krizni management v živilstvu in prehrani | 5 |
Študent izbere 2 predmeta | |
Podjetništvo in inovativnost | 5 |
Medkulturna komunikacija | 5 |
Analiza in vrednotenje živil | 5 |
Gastrokultura | 5 |
Tehnologija in organizacija prehranskih obratov | 5 |
Tehnologija vina | 5 |
Diplomsko delo | 10 |
PROGRAMI