Scroll Top

Obvestilo

V petek, 11.11.2016 ob 16 uri bomo izvedli volitve predstavnikov študentov v Študentski svet, Akademski zbor, Senat in predsednika Študentskega sveta VŠHTB.
 

V skladu z 21. členom Statuta sta v Senatu VŠHTB 2 (dva) člana – predstavnika študentov. Ker je en predstavnik študentov 30.09.2016 izgubil status študenta, se bo za člana Senata volil en nadomestni član. Mandat člana traja 2 leti.
 

V skladu z 29. členom Statuta pri delu in odločanju Akademskega zbora VŠHTB enakopravno sodelujejo tudi predstavniki študentov, tako da je njihovo število najmanj ena petina članov akademskega zbora (3 člani). V Akademski zbor je potrebno izvoliti 2 nadomestna člana. Mandat člana traja 2 leti.
 

Volilo se bo tudi 2 nadomestna člana Študentskega sveta in predsednika Študentskega sveta.
 

Volitve so veljavne, če voli več kot polovica prisotnih študentov.
 

Za naštete funkcije lahko kandidira vsak študent. Potencialni kandidati naj do četrtka, 10.11.2016 svojo kandidaturo sporočijo po elektronski pošti v referat VŠHTB, saj moramo za izvedbo volitev sestaviti listo kandidatov.

Podobne objave

Vabilo na konferenco Game Changer

Ne prezrite tehnološke senzacije leta! BREZPLAČNE VSTOPNICE Ljubljanska Cukrarna bo 4. decembra 2023 prizorišče prve slovenske konference, ki bo osvetlila najnovejše trende…

Dnevi COBISS

Vabimo vas, da se nam 28. novembra 2023 pridružite v Mariboru ali prek spleta na prvih Dnevih COBISS v Sloveniji. Skupnost uporabnikov sistema…

Skip to content