Scroll Top

Vabilo študentom na delavnico “Izzivi mladim”

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije skupaj s SPIRIT Slovenijo pripravlja delavnice, namenjene mladim s podjetniško idejo. Na tridnevni delavnici bodo spoznali metodo vitkega inoviranja, oblikovali bodo rešitve ter pripravili poslovni model.
 

K aktivni udeležbi vabimo vse študente, še posebej pa bi spodbudili študente, ki bodo sodelovali v projektu Po kreativni poti do znanja, da izkoristijo možnost udeležbe tako na delavnici kot tudi v projekt za pridobitev novih kompetenc in znanja in nenazadnje tudi, da razvijejo in nadgradijo podjetniško idejo.
 

Delavnice bodo potekale v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici v mesecu novembru.
 

Več informacij lahko dobite na http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/izzivi-mladim/izzivi-mladim-za-time-studentov ali tukaj.

Podobne objave

Vabilo na konferenco Game Changer

Ne prezrite tehnološke senzacije leta! BREZPLAČNE VSTOPNICE Ljubljanska Cukrarna bo 4. decembra 2023 prizorišče prve slovenske konference, ki bo osvetlila najnovejše trende…

Dnevi COBISS

Vabimo vas, da se nam 28. novembra 2023 pridružite v Mariboru ali prek spleta na prvih Dnevih COBISS v Sloveniji. Skupnost uporabnikov sistema…

Skip to content