Scroll Top

Projekt Travel Different for Future

Pred kratkim smo vam poslali povabilo za prostovoljno delo v okviru Popotniškega združenja Slovenije, ki lahko služi tudi kot študijska praksa ali pripravništvo. Več informacij najdete v spodnjem e-mailu.

Tokrat pa bi želeli izkoristiti priložnost za ponovno promocijo projekta »Travel Different for Future«. Konec februarja načrtujemo že tretji mednarodni zimski seminar. V slovenski ekipi mladih, ki aktivno sodeluje pri razvoju mednarodnega projekta v sodelovanju z nemškimi kolegi in ki je v letu 2023 uspešno izvedla več kot 25 šolskih delavnic na temo trajnostnega turizma in trajnostnega življenjskega sloga na slovenskih šolah, je še nekaj prostih mest.

Priključitev k projektu vključuje izpolnitev spletnega obrazca, sledi pa še intervju z vodji projekta na slovenski in nemški strani. Če je sodelovanje odobreno, se mlada oseba lahko pridruži ekipi že to zimo v vasici Schlehdorf na Bavarskem. Več o programu najdete v priloženem PDF dokumentu.

K projektu se bodo kmalu pridružili tudi mladi prostovoljci iz Španije in Portugalske, kar pomeni dodatne odlične priložnosti za krepitev mednarodnih kompetenc in medkulturnih vezi. V poletnih mesecih že načrtujemo četrti mednarodni seminar na severu Nemčije, na otoku Föhr blizu Danske meje. Več o projektu najdete na spletni strani: www.traveldifferent.org/si

V imenu ekipe Popotniškega združenja Slovenije in projekta »Travel Different for Future« vam želim uspešen zaključek leta, vesel božič in srečno 2024.

Program for 3rd International Seminar

Podobne objave

Vabilo na EBSCO spletni seminar

Vabimo vas na brezplačen spletni seminar A Premium Tool for an Advanced Academic Research – EBSCO Discovery Service (EDS). Namenjen je raziskovalcem, študentom in  zaposlenim v…

Skip to content