Scroll Top

Strokovno usposabljanje – higienski management

Spoštovani,

v okviru predmeta Higienski management (študijski program Management v živilstvu in prehrani, 2. letnik) bomo izvedli strokovno usposabljanje, ki bo potekalo 18. 04. 2024 ob 10.30 uri. Usposabljanje bo trajalo 2 uri v prostorih UKC Ljubljana (kuhinja). Usposabljanje bosta izvedla mag. Nataša Trtnik, univ. dipl. inž. vodja Službe bolniške prehrane in dietoterapije ter Blaž Confidenti, dipl. san. inž, vodja kuhinje v UKC Ljubljana.

Strokovno usposabljanje bo potekalo v času polnega delovnega procesa (v UKC Ljubljana) za naslednja področja:

  • organizacija dela v velikih kuhinjah,
  • predstavitev sistema za zagotavljanje varne hrane (KT, KKT, PRP, OPRP),
  • in ogled kuhinje.

Zaščitna oprema je zagotovljena. Po končanem usposabljanju udeleženci prejmejo potrdila o udeležbi.

Zbor udeležencev je 18. 04. 2024 ob 10.20 uri v avli UKC Ljubljana. Prijave na usposabljanje pošljite na gordana.vulic@vs-bled.si do 11. 04. 2024.

Podobne objave

BEST STAY 2025 Student Challenge

Vabimo vas na sodelovanje na  BEST STAY 2025 Student Challenge  s finalnim nastopom na dogodku on Best Stay Event, 27. in 28. februarja 2025…

Skip to content