Spoštovani,
v okviru predmeta Higienski management (študijski program Management v živilstvu in prehrani, 2. letnik) bomo izvedli strokovno usposabljanje, ki bo potekalo 18. 04. 2024 ob 10.30 uri. Usposabljanje bo trajalo 2 uri v prostorih UKC Ljubljana (kuhinja). Usposabljanje bosta izvedla mag. Nataša Trtnik, univ. dipl. inž. vodja Službe bolniške prehrane in dietoterapije ter Blaž Confidenti, dipl. san. inž, vodja kuhinje v UKC Ljubljana.
Strokovno usposabljanje bo potekalo v času polnega delovnega procesa (v UKC Ljubljana) za naslednja področja:
- organizacija dela v velikih kuhinjah,
- predstavitev sistema za zagotavljanje varne hrane (KT, KKT, PRP, OPRP),
- in ogled kuhinje.
Zaščitna oprema je zagotovljena. Po končanem usposabljanju udeleženci prejmejo potrdila o udeležbi.
Zbor udeležencev je 18. 04. 2024 ob 10.20 uri v avli UKC Ljubljana. Prijave na usposabljanje pošljite na gordana.vulic@vs-bled.si do 11. 04. 2024.