Scroll Top

Vabilo na konferenco Game Changer

Ne prezrite tehnološke senzacije leta! BREZPLAČNE VSTOPNICE

Ljubljanska Cukrarna bo 4. decembra 2023 prizorišče prve slovenske konference, ki bo osvetlila najnovejše trende in priložnosti za rast na področju e-trgovine in finančnih tehnologij.  

 Game Changer E-Commerce & Fintech je prva konferenca o e-trgovini in finančni tehnologiji, ki spodbuja poslovne priložnosti z novimi priložnostmi za transformacijo. Z vidika finančne tehnologije in e-trgovine se osredotoča na vsa napredna tehnološka področja, kot so umetna inteligenca, WEB3, kibernetska varnost, igrifikacija, družbeni mediji, Saas in trženje.

Posameznike, ki jih zanima sodelovanje v procesu digitalne transformacije, vabimo, da izkoristijo to priložnost za širitev znanja in mreženje z vodilnimi strokovnjaki iz industrije.

Ne zamudite možnosti za pridobitev brezplačne vstopnice na sledeči povezavi. https://www.entrio.si/event/game-changer-e-commerce-fintech-15716?pc=VM-Bled

Podobne objave

Obvestili

Obveščamo vas, da bo šola od 15. 07. 2024 do 18. 08. 2024 zaprta. Želimo vam prijetne počitnice. Tretji prijavni…

Vabilo na EBSCO spletni seminar

Vabimo vas na brezplačen spletni seminar A Premium Tool for an Advanced Academic Research – EBSCO Discovery Service (EDS). Namenjen je raziskovalcem, študentom in  zaposlenim v…

Skip to content