Scroll Top

Vabilo študentom na delavnico Future Leaders Forum – Conventa 2023

letos bo že 15. leto zapored v Ljubljani  organizirana mednarodna poslovna borza Conventa,

V okviru projekta vsako leto v sodelovanju z borzo IMEX Frankurt organiziramo tudi izobraževanje za študente turizma,hotelirstva in drugih smeri, povezanih z organizacijo dogodkov, ki bi želeli svojo poslovno pot nadaljevati v industriji srečanj.

Future Leaders Forum bo letos potekal v torek, 31. januarja 2023 od 9.00 – 16.00 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Kot predavatelji bodo sodelovali tako domači kot tuji strokovnjaki in tudi mladi, ki jih je udeležba na Future Leaders Forumu motivirala za delo v dejavnosti.  1. in 2. febuarja pa bodo imeli študenti možnost, da pomagajo pri izvedbi dogodka ali pa samo obiščejo dogodek-

Stroške udeležbe, vključno s kosilom, krije Conventa.

V priponki lahko najdete več informacij v angleškem jeziku, ki bo tudi uradni jezik na dogodku. Poleg študentov iz Slovenije, vabimo tudi študente iz Avstrije, Hrvaške in drugih bližnjih držav.

Future Leaders Forum 2023 invitation (pdf)

Podobne objave

Vabilo na EBSCO spletni seminar

Vabimo vas na brezplačen spletni seminar A Premium Tool for an Advanced Academic Research – EBSCO Discovery Service (EDS). Namenjen je raziskovalcem, študentom in  zaposlenim v…

Skip to content