VISOKOŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM HOTELIRSTVO IN TURIZEM
Trajanje študija: 3 leta, 180 kreditnih točk (ECTS)
Način izvajanja študija: izredni študij
Stopnja: 1. bolonjska stopnja, raven 6/2
Naziv: Diplomirana organizatorka poslovanja v hotelirstvu in turizmu / Diplomirani organizator poslovanja v hotelirstvu in turizmu
Okrajšava: dipl. org. posl. v hot. in tur. (VS)
Visokošolski študijski program Hotelirstvo in turizem se uvršča v 7. raven klasifikacije SOK, na 6. raven EOK in 1. bolonjsko stopnjo EVOK.
- Samostojno vodili hotel ali restavracijo.
- Postavljali v ospredje gostoljubje in dobro počutje gosta.
- Vodili osebje in skrbeli za osebno rast.
- Oblikovali delovno okolje po meri človeka
- Samostojno oblikovali nove turistične proizvode.
- Ponujali celovito izkušnjo v procesu iskanja organizacije in rezervacije potovanja.
- Organizirali poslovne dogodke, kongrese in razvedrilne prireditve.
- Priporočali nastanitve z najboljšo uporabniško izkušnjo.
- Združevali poslovne procese s kulinaričnimi doživetji.
- Prepletali posel in prostočasna potovanja.
- Skrbeli za doživetja, ki jih bodo ljudje delili.
- Urnik prilagojen potrebam študentov
- Zaporedno izvajanje predmetov
- All inclusive šolnina
- Sodobni, mednarodno primerljiv programi
- Poučevanje tujih jezikov
- Najlažji prehod na visoko šolo, vodena predavanja za diferencialne izpite
- Možnost praktičnega usposabljanja v uglednih podjetjih doma in v tujini – Erasmus+
Dostopna lokacija
- opravljanje zahtevnejših vodstvenih del v hotelih in drugih turističnih podjetjih in organizacijah,
- oblikovanje in trženje inovativnih hotelskih in turističnih proizvodov in storitev
- sposobnosti za komunikacijo v različnih tujih jezikih
- VISOKOŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM HOTELIRSTVO IN TURIZEM
- PREDMETNIK HOTELIRSTVO IN TURIZEM
- PREDMETNIK HOTELIRSTVO IN TURIZEM – prenovljen, vpis 2025/2026
- VISOKOŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM ZDRAVSTVENI TURIZEM
- PREDMETNIK ZDRAVSTVENI TURIZEM
- PREDMETNIK ZDRAVSTVENI TURIZEM – prenovljen, vpis 2025/2026
- VISOKOŠOLSKI ŠTUDIJSKI PROGRAM MANAGEMENT V ŽIVILSTVU IN PREHRANI
- PREDMETNIK MANAGEMENT V ŽIVILSTVU IN PREHRANI
- Ceniki šolnin
Narodna in univerzitetna knjižnica vljudno vabi na odprtje in ogled razstave A vi rišete Mikija Mustra? avtorjev Roka Glavana in…
Na dan odprtih vrat slovenske kulture spet vabimo v NUK Ponovno se bliža Ta veseli dan kulture. Dan, ko tudi v…
Šeraj ljubezen, ne bolezen – akcija cepljenja mladih proti HPV Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) v sodelovanju z zdravstvenimi…
Izobraževanje je namenjeno poglobljenemu spoznavanju pomena etike in integritete pri znanstvenoraziskovalnem delu. Udeležence bomo seznanili s ključnimi vidiki raziskovalne etike…
