Scroll Top

Dogodek Kaj se lahko naučimo iz najbolj prebojnih marketinških zgodb preteklega leta?

 28. 02. 2024

 na spletu preko aplikacije ZOOM

Datum: 28. februar 2024, od 15.00 do 16.30 ure

Na drugem spletnem seminarju v seriji Marketinških hotizontov, bodo gostili strokovnjake iz podjetij, ki se lahko podpišejo pod najbolj prebojne marketinške zgodbe preteklega leta. Učili se boste iz njihovih izkušenj, spoznali boste kako jim uspeva in kaj so se tekom procesa priučili. Z vami bodo delili primere dobrih praks pa tudi tistih, ki niso uspele in jih v prihodnosti ne bodo ponavljali.

Vsebina:

Pridružili se bodo 3 TOP gosti, ki prihajajo iz različnih podjetij in industrij, imajo pa skupnega imenovalca – to je prodornost, kreativnost in vztrajnost.

Z vami bodo:

  • Jernej Tomazin – vodja marketinga v Burek Olimpija, ki je edini ponudnik prehrane z že 11 let zaporedno osvojitvijo naziva ‘Best of Ljubljana’,
  • Eva Remic – specialistka za družbena omrežja v drugem največjem telekomunikacijskem podjetju v Sloveniji, A1 Slovenija, ki že vrsto let velja za najbolj uveljavljenega oglaševalca v našem prostoru in slovi po najbolj aktualnih in prebojnih marketinških zgodbah ter
  • Martin Bajželj – vodja komuniciranja in objavljanja pri Statističnem uradu Republike Slovenije, ki je ustvaril eno najbolj prebojnih inovacij v načinu komuniciranja v javni upravi, saj so se odločili približati navidezno dolgočasno področje (statistike) prebivalcem in jo prikazati na zanimiv, praktičen in zabaven način.

Jernej bo spregovoril o tem kje črpajo navdih za edinstvene kampanje, kako te merijo (če jih) in kaj jim odmev kampanj v javnosti doprinese k poslovni učinkovitosti.

Eva bo govorila o tem, kako v eri nenaklonjenosti algoritmov za organske objave še vedno zagotavljati visok doseg in kako v poplavi objav izstopati, ostati korak pred konkurenti in biti vedno znova kreativen in inovativen.

Martin bo z nami delil kako so prišli na idejo, da začnejo navidezno suhoparno področje bližati javnosti, jo ustvarjati zanimivejšo in kako je ta inovativen pristop spremenil njihovo delo in vsakdanja opravila.

Predavateljica: Ajda Novak, mag. sociologije, direktorica podjetja OTB Marketing in soustanoviteljica dveh start-up podjetij

Kratek opis predavateljica: Ajda Novak je digitalno-marketinška strokovnjakinja z 11-letnimi izkušnjami, ki je bila del mednarodnih ekip (ZDA, UK, AU, Dubaj), je svetovala največjim korporacijam in danes že tretjo leto zapored uspešno krmari po podjetniškem svetu. Je start-up mentorica in soustanoviteljica dveh zagonskih podjetij. Odlikuje jo v prakso usmerjen način predavanja in izredno visoke povratne ocene udeležencev delavnic. V zadnjih treh letih je na povabilo odpredavala preko 300 predavateljskih ur in prisluhnilo ji je preko 650 slušateljev.

Udeležba je brezplačna.

Prijavo na spletni seminar in napovednik v video obliki najdete na povezavi: https://oglasevalska-akademija.com/marketinski-horizonti/#prijava.

Podobne objave

Obvestili

Obveščamo vas, da bo šola od 15. 07. 2024 do 18. 08. 2024 zaprta. Želimo vam prijetne počitnice. Tretji prijavni…

Vabilo na EBSCO spletni seminar

Vabimo vas na brezplačen spletni seminar A Premium Tool for an Advanced Academic Research – EBSCO Discovery Service (EDS). Namenjen je raziskovalcem, študentom in  zaposlenim v…

Skip to content